Edukacija “Briga o gostu”

 

 

U organizaciji TZ područja Kumrovec, Desinić, Zagorska Sela, 9. rujna 2015., u vijećnici Općine Kumrovec, održana je edukacija kojom se polaznike upoznalo sa sadržajem priručnika „Briga o gostu“ i mogućnosti praktične primjene navedenog u priručniku.

Nazočne je na početku edukacije pozdravio predsjednik TZ područja, Dragutin Ulama.

Edukaciju je  vrlo stručno i kompetentno, a polaznicima na zanimljiv način, provela mr.sc. Marija Kalinić, direktorica i vlasnica tvrtke Eppur si muove j.d.o.o. za savjetovanje.

Cilj edukacije je bio upoznati djelatnike u turizmu i ugostiteljstvu s razlozima za pružanje kvalitetne brige o gostu, stavovima prema poslu, pripremi za posao, važnosti prvog dojma, različitim oblicima komunikacije, pitanjima i načinu rješavanja konflikata te važnosti završetka rada s gostom.

Svaki polaznik dobio je besplatno primjerak priručnika „Briga o gostu“ – priručnik za cjeloživotno obrazovanje u turizmu i ugostiteljstvu, koji je izrađen u sklopu projekta British Councila „Skills for Employability“ u suradnji s Ministarstvom turizma i Hrvatskom udrugom poslodavaca. Iste je osigurala voditeljica projekta Briga o gostu, Maja Mandekić (British Council).

Međuopćinsko udruženje obrtnika Klanjec prepoznalo je korisnost ove edukacije te je za istu dalo financijsku potporu.

Edukacija_svi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Moglo bi vas zanimati

Skip to content