Kolačići

O kolačićima

Kolačići su male tekstualne datoteke postavljene u lokalnoj memoriji uređaja kojim pristupate našem mrežnom sjedištu. Oni služe da Vam pružimo najbolje moguće korisničko iskustvo. Na primjer, kolačići se mogu koristiti za pohranjivanje podataka o registraciji na nekom mrežnom sjedištu tako da ih korisnik ne mora ponovno unositi pri narednom posjećivanju mrežnog sjedišta.

U slučaju da ste zabrinuti u svezi kolačića, većina referentnih mrežnih preglednika omogućava da zabranite kolačiće. Također možete unutar postavki svog mrežnog preglednika postaviti da Vaš mrežni preglednik ne prihvaća kolačiće.

Da bismo ispravno upravljali našim mrežnim sjedištem, mi spremamo anonimne podatke u našim operativnim sustavima i identificiramo kategorije posjetitelja po pojedinim stavkama kao što su vrste mrežnih preglednika i rezolucija uređaja s kojeg ste nas posjetili, a da pritom ni na koji način ne obrađujemo Vaše osobne podatke. Ove statistike prijavljuju se agregatno našim upraviteljima mrežnih sjedišta, sa svrhom osiguranja da naše mrežno sjedište pruži najbolje iskustvo za posjetitelje i kao učinkovit izvor nužnih informacija.

Naše mrežno sjedište sprema isključivo marketinške kolačiće tijekom i za vrijeme Vaše posjete te ne prikuplja Vaše osobne podatke putem tih kolačića.

 
Kolačiće možemo koristiti iz nekoliko razloga, kao što su:
  • prikupljanje anonimnih statistika povezanih s obrascima i trendovima pregledavanja
  • analiza podataka o prodaji
  • provedba  marketinških istraživanja
  • prilagođavanje sadržaja ili funkcija na web stranici za posjetitelje

 
Korišteni kolačići

Google Analytics, marketinški kolačić, traje više od 2 godine, koristi se u svrhu analitike.

 
Vaše mogućnosti:
  • Ako niste dali privolu za korištenje kolačića, kolačići se neće postavljati na vaš uređaj
  • Ako želite izbrisati kolačiće ili podesiti svoj web preglednik da izbriše ili odbije kolačiće, molimo posjetite stranice za pomoć vašeg web preglednika
 
Skip to content