Uvjeti i pravila korištenja

Dobrodošli na stranicu Turističke zajednice područja Kumrovec, Desinić, Zagorska Sela

Korištenjem ove internet stranice suglasni ste da prihvaćate sva niže navedena ograničenja te uvjete korištenja u skladu sa zakonima i propisima. Ukoliko niste suglasni s prihvaćanjem navedenih uvjeta korištenja, utoliko vam savjetujemo da ne koristite ovu mrežnu stranicu. Ovu mrežnu stranicu kreira, posjeduje, kontrolira i ažurira Turistička zajednica područja Kumrovec, Desinić, Zagorska Sela (u daljnjem tekstu TZPKDZS).

 
Korištenje usluga i sadržaja ove mrežne stranice:

Sve informacije dostupne na TZPKDZS mrežnoj stranici isključivo su informativnog karaktera. Svi navedeni podatci ili dijelovi bilo kojih podataka dostupni na ovoj stranici ne smiju se koristiti u komercijalne svrhe niti proslijeđivati trećim stranama bez prethodnog izričito pisanog dopuštenja vlasnika TZPKDZS mrežne stranice. Mrežna stranica koristi kolačiće kako bi poboljšala vaše korisničko iskustvo. U bilo kojem trenutku možete odbiti korištenje kolačića na način da ih isključite u svom internet pregledniku. Za više informacija o postupku isključivanja kolačića, pogledajte u izborniku vašeg preglednika.

TZPKDZS će na svojoj web stranici nastojati poduzeti sve što je potrebno za osiguranje točnih i ažuriranih informacija, ali se odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana za korištenje sadržaja ove web stranice. Svaki korisnik TZPKDZS mrežne stranice prihvaća koristiti sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

 
Autorska prava

TZPKDZS polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, dizajn, animacije, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje i kopiranje bilo kojeg dijela TZPKDZSmrežne stranice, bez izričite pisane dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

 
Poveznice na druge mrežne stranice

TZPKDZS mrežna stranica će povremeno sadržavati poveznice na druge mrežne stranice ili usluge koje nisu u vlasništvu niti pod kontrolom TZPKDZS. TZPKDZS nije upoznat sa sadržajem na mrežnim stranicama trećih strana koje sadrže poveznice na mrežne stranice i nije odgovoran za zakonitost sadržaja i upravljanje mrežnih stranica na koje se spaja s mrežne stranice TZPKDZS.

 
Izmjene uvjeta korištenja

TZPKDZS zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim mrežnim stranicama. Ukoliko nakon promjena uvjeta korištenja nastavite koristiti TZPKDZS mrežnu stranicu, utoliko će se smatrati da ste suglasni s novonastalim izmjenama. Ako s novonastalim izmjenama niste suglasni, savjetujemo vam da ne koristite ovu mrežnu stranicu.

 
Primjenjivo pravo

Ovi uvjeti korištenja podložni su i tumačeni u skladu sa zakonima Republike Hrvatske, bez obzira na sukob zakonskih odredbi.

 
Kontaktirajte nas

U slučaju nejasnoća i pitanja vezana za ove uvjete korištenja, slobodno nas kontaktirajte na
tz.podrucja.kdzs@gmail.com.

Skip to content