Predavanje: Primjena društvenih mreža u promociji i razvoju turizma i ugostiteljstva

28. studenog 2016. (ponedjeljak), s početkom u 18,00 sati u vijećnici Općine Desinić.

Pozivamo Vas na predavanje / radionicu o važnosti primjene društvenih mreža u promociji i razvoju turizma i ugostiteljstva. Predavanje / radionicu organizira Turistička zajednica područja Kumrovec, Desinić, Zagorska Sela.

Predavanje naziva Turizam 2.0 održat će se u općinskoj vijećnici u Desiniću, 28.11.2016. s početkom od 18 sati. U sklopu predavanja, predavač Goran Gluhak polaznicima će približiti tematiku društvenih mreža i objasniti važnost prisutnosti njihovog poslovnog subjekta, brenda ili proizvoda usko vezanog za turizam ili ugostiteljstvo na internetu s naglaskom na kvalitetniju primjenu društvenih mreža (Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, YouTube, TripAdvisor).

Polaznici će se upoznati s osnovnom materijom, alatima i nekim od načina kako poboljšati eventualnu trenutnu prisutnost ili način na koji kvalitetno plasirati svoj poslovni subjekt, brend ili proizvod po prvi puta na internet i društvene mreže. Zbog opsega tematike polaznici će se upoznati samo s osnovnim mogućnostima pojedinih servisa te je predviđeno i očekivano stjecanje osnovnih vještina korištenja istih.

Predavanje je zamišljeno kao uvodno predavanje u eventualnu radionicu koja bi se u budućnosti održavala u više termina bude li za to potrebe i interesa nakon uvodnog predavanja.

Sudjelovanje na predavanju je besplatno uz najavu na e-poštu: tz.podrucja.kdzs@gmail.com i ggluhak24@gmail.com ili mob. 099 555 3553.

https://www.facebook.com/events/202985206776390/

flyer turizam 2.0

Moglo bi vas zanimati

Skip to content