“Suvenir kao dio turističkog doživljaja u destinaciji” – edukativna radionica, 15. 4. 2019.

Dvorana „Cesargrad“ Ville Zelenjak – Ventek, Risvica 1, Kumrovec, 15. travnja 2019. /ponedjeljak/ s početkom u 13,00 sati u trajanju od šest školskih sati.

Cilj / svrha programa: Upoznati polaznike da suvenir pridonosi izgradnji pozitivne slike o destinaciji, da je suvenir pomoćno sredstvo za kreiranje vrhunskog doživljaja i atrakcije kulturnog turizma te kao takav potiče suradnju između baštinika, nositelja i prenositelja kulturnog i civilizacijskog identiteta – udrugama građana, umjetnicima, obrtnicima, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima i drugim.

Predavač: Dr. sc. Romana Lekić, zaposlena je kao pomoćnica dekana za studije turizma na Edward Bernays visokoj školi za komunikacijski menadžment u Zagrebu. Dugi niz godina radila je kao predstojnica Katedre turizma na Veleučilištu Vern u Zagrebu. Stekla je doktorat u području kulturne antropologije na temu „Hrvatska tradicijska baština i kulturni turizam – mogućnost uključivanja nematerijalne baštine preko reprezentativnih uzoraka“.

Program radionice je namijenjen za: nositelje turističke ponude u destinaciji, predstavnike turističke industrije, obrtnike, opg-ove, zaposlene u sustavu turističkih zajednica te lokalnoj upravi i samoupravi na poslovima vezanim za razvoj turizma.

Sudjelovanje je besplatno uz obaveznu prijavu, koju je potrebno dostaviti do 12. travnja 2019. na e-adresu: tz.podrucja.kdzs@gmail.com

Organizatori radionice su: Turistička zajednica područja Kumrovec, Desinić, Zagorska Sela i Turistička zajednica područja Tuhlja, Klanjca i Trgovišća. Kontakti: 099 555 3553 i 098 61 6142.

suveniriplakat-FINALNI

 Preuzmite:

Prijavnica za edukaciju SUVENIRI 

 

Moglo bi vas zanimati

Skip to content