Cilj edukacije je upoznati djelatnike u ugostiteljskoj struci (ali i u sektoru trgovine, muzeja i dr.) s razlozima za pružanje kvalitetne brige o gostu, stavovima prema poslu, pripremi za posao, važnosti prvog dojma, različitim oblicima komunikacije, pitanjima i načinu rješavanja konflikata te važnosti završetka rada s gostom.
U hotelijerstvu i turizmu općenito znamo da osim materijalnog i proceduralnog, vrlo bitan je i osobni aspekt kvalitete usluge. Iako neopipljiv, u mnogim situacijama pokazuje se da je važniji od materijalnog i da predstavlja kompetitivnu prednost u izboru hotela, ugostiteljskog objekta ili turističke destinacije. U idealnim uvjetima, vrhunsku kvalitetu usluge čini usuglašenost ovih triju aspekata, međutim, svi znamo da i najbolje materijalne aspekte može upropastiti loša usluga. Isto tako, nije uvijek moguće pružiti izvrstan materijalni aspekt, ali uvijek se može pružiti izvrsna usluga.
Prijave se primaju do ponedjeljka, do 12,00 sati.