Konjička karavana, Kumrovec – Miljana, 13. svibnja 2017.

RAKO_počivališče za konje_Konjeniški center Blagovna_1

Kumrovec – Miljana, 13. svibnja 2017.

Konjička karavana će se održati na području TZP Kumrovec, Desinić,Zagorska Sela, u subotu, 13,svibnja,2017. 

Organizator spomenute karavane je Konjički klub „Trakking“ iz Zagreba i TZ županije Krapinsko zagorske.

Najava događanja:

Međunarodna konjička karavana u Kumrovcu, održati će se u subotu, 13. svibnja 2017. godine, u organizaciji Konjičkog kluba „Trekking“ iz Zagreba, Krapinsko – zagorske županije i Turističke zajednice Krapinsko – zagorske županije.
Karavana ima cilj promociju konjičkog turizma destinacije Zagorje – Bajka na dlanu, kojeg projektom „Zagorje Ride“ TZ Krapinsko – zagorske županije u destinaciji razvija. U karavanu su se uključili Konjički klubovi iz susjedne Slovenije (Metlika, Maribor i Bistra ob Sotli), Konjički klub iz Vivodine, Konjički klub iz Jastrebarskog, Konjički klub Bjelovar, popularni „Husari“, Konjički klub iz Zagreba – „Kravat pukovnija“, Konjički klub iz Velike Gorice, kao i sudionici spomenutog projekta „Zagorje Ride“ iz Krapinsko – zagorske županije.

Karavana će brojati preko 50 jahača, i prolaziti će na relaciji Kumrovec – Zagorska Sela – Kumrovec. Karavana će se zadržati u Muzeju “Staro selo” Kumrovec, kao i kod agroturizma „Šumak“ u Zagorskim Selima. Sudionici međunarodne karavane okupiti će se u subotu u jutarnjim satima na ranču „Hampy“ u Kumrovcu, gdje će i nakon službenog završetka karavane, nastaviti druženje. 
Ovaj međunarodni susret  konjičkih klubova, svakako doprinosi povećanju kvalitete uvjeta boravka turista, kreira nove atrakcije te je svakako jedna dodana vrijednost stvaranja doživljaja u destinaciji, što svakako doprinosi razvoju turizma.
Program konjičke karavane:

Subota, 13.05.2017.
9:00 – 10:30 h – Dolazak i okupljanje na ranču “Hampy”
10:30 h – Polazak za Kumrovec
10:45 – 11:30 h – Dolazak u Kumrovec, Muzej Staro selo Kumrovec
13:00 – 14:00h – Boravak u Miljani, Agroturizam “Šumak”
14:00h – Polazak prema Kumrovcu u pravcu ranča “Hampy”
16:00h – Predviđeno vrijeme za dolazak na ranč “Hampy”
16:30 h – Ručak na ranču
Večernje druženje

Tekst: Organizator

Moglo bi vas zanimati

Skip to content